Close

18. mars 2020

Aktuelt vedrørende timebestilling

Har du symptomer på akutt luftveissykdom/forkjølelse/influensasymptomer (hoste, feber, tungpust, halssmerter, snue, tap av luktesans, hodepine, muskelverk) ønsker vi at du tar kontakt med oss på e-konsultasjon eller på 51917080 for å avklare tiltak og undersøkelse.
Vi er åpen hver dag og tilbyr vanlige konsultasjoner slik som normalt. Er du i risikogruppe (høy alder eller kroniske sykdommer med nedsatt immunforsvar eller lungekapasitet) og ikke har en prekær årsak til kontakt, anbefaler vi at du utsetter timen din. Se egen artikkel vedrørende korona og hvem som er risikoutsatt.

Videokonsultasjon:
På grunn av koronaepidemien har vi endret strukturen i hvordan vi jobber for en periode. Vi oppfordrer alle som ønsker legevurdering til å bruke video-eller E-konsultasjon som alternativ til oppmøte. Dere kan ta kontakt på E-konsultasjon på helsenorge.no eller bestille time på vanlig måte og merke bestillingen med «video». Ved videokonsultasjon vil du motta en lenke på SMS for å starte videokonsultasjonen på smarttelefonen din eller på en datamaskin som har et web-kamera, du kobles da inn i et digitalt venterom. Det er ikke sikkert at legen er klar akkurat samtidig som deg, du må muligens vente litt i dette digitale venterommet før legen inviterer deg inn i en samtale.

Dr. Waaler er kun tilgjengelig for video og e-konsultasjon grunnet karantene, dette gjelder frem til og med 24.03.20.
Øvrige leger er tilstede på kontoret.
For å unngå forvirring kan dere ikke booke time hos Dr. Waaler på helsenorge.no, send en e-konsultasjon eller ring 51917080 om du ønsker en videokonsultasjon. Hos alle andre leger kan dere booke timen på nett og markere ønske om videokonsultasjon.
Dersom du har behov for oppmøtetime og din lege er vekke, har vi turnuslege og ALIS som kan bistå. Ta kontakt på 51917080 for en slik oppmøte time.